Vejledning i brug af kalenderen

Sådan tilmelder du dig

Til at starte med, klikker du på den træning du gerne vil tilmeldes:

Nu kommer du ind på selve begivenhedens side hvor du kan se yderligere informationer om indhold, sted, tid og dato.

FØRSTE (og kun første) GANG du tilmelder dig en træning, skal du registreres, og du skal derfor udfylde informationer om dig og din hund.

Klik herefter på “Send tilmelding”.

Du er nu tilmeldt træningen. Ligeledes får du også en mail med dit brugernavn/kodeord som du skal bruge til fremtidige tilmeldinger (gem disse oplysninger eller lav straks dit kodeord om til noget du selv vælger).

Næste gang du vil tilmelde dig, skal du logge ind i stedet for at registrere dig. Udfyld bare felterne til højre med dit brugernavn og kodeord (som du fik i en mail da du registrerede dig).

OBS: du kan ikke tilmelde dig, hvis ikke der er plads på timen. Det vil sige, at du er med på deltagerlisten så snart du har klikket på “send tilmelding”. For afbud kontakt mig på 22736851.

Du kan med fordel sætte et hak i kassen “Husk mig”, så behøver du ikke logge ind næste gang.

Efter du har klikket på “Logind” bliver felterne til venstre udfyldt. Du kan skrive en kommentar hvis der er noget særligt som du ønsker at gøre opmærksom på i forbindelse med tilmeldingen. Her kan du også ændre på de oplysninger der er registreret på dig, f.eks. hvis du har fået nyt telefonnummer eller email adresse.

Når du klikker på “Send din tilmelding” er du tilmeldt og du optager pladsen hvis ikke du afmelder den igen ved at kontakte mig direkte på sms 22736851.