Hundetræning

Velkommen

FREDAGSBAREN er den oplagte ramme for jeres første besøg på pladsen. Her taler vi om hvor du og din hund får flest værktøjer til jeres problematik eller behov, eller om noget helt andet er bedre. Du tilmelder dig ved at skrive en mail på christine@loeweoghund.dk eller ringe på 22736851.

Har du hvalp, er det mest optimale at jeres opstart består af både “Den bedste Start” & hvalpeintrotimerne, der afholdes ca. hveranden måned, men I kan sagtens komme på pladsen inden.

Efter 1. gang indbetales 750 kr. til et klippekort via mobilepay nr. 33734 eller konto: 5542-0742 927 318 med hundens navn/race.

OBS OBS OBS: Se tider for de forskellige aktiviteter i kalenderen. Klippekortet med 8 klip kan bruges til alle tilbud og udløber 8 mdr. efter din 1. time medmindre andet aftales.

FLEKSIBELT KLIPPEKORTSYSTEM – ARBEJD PÅ DET DU & DIN HUND HAR BRUG FOR, NÅR DET PASSER DIG – hele året rundt.

Fokus for mig, er uanset timens titel og indhold altid, at give dig som hundeejer redskaber til at agere hensigtsmæssigt i forhold til de krav du stiller til din hund i hverdagen … krav om fx at kunne passere andre hunde eller mennesker uden at hoppe og danse, om at forholde sig i ro når der ikke er givet signal til andet, eller bare om at have en smule impulskontrol og måske i bedste tilfælde ”spørge om lov” når der er noget den gerne vil opnå.

Jeg ønsker at bidrage til at din hund kan indgå trygt og afslappet i mødet med verden, træningssetup, det offentlige rum, andre hunde og forskellige miljø – og altid have et øre åbent på dig.

Jeg træner ikke din hund, men din adfærd i og håndtering af givne situationer, så du bliver bedre til at lære din hund det du ønsker at lære den – og bliver mere bevidst om dit kropssprog og din rammesætning. Oven i købet får din hund en masse erfaring med at lytte til, forstå og samarbejde med dig.

Undervisningen vil sandsynligvis være anderledes end hvad du hidtil har prøvet, fordi jeg kigger meget mere på sindsstemning og indlæring af gode vaner hos både dig og hund, end på færdige øvelser, resultater eller træningsniveau. Alle aktiviteter kan kombineres, så I kan indhente erfaringer på de områder du og din hund har brug for.

Timerne er åbne, med tilmelding fra gang til gang. Altså SKAL du ikke stå her samme tid hver uge, men til gengæld tilmelde dig senest 2 dagen inden, hvorefter tilmeldingen er bindende.

KLIPPEKORT 8 klip inklusiv ”fri fredagsbar for en 20’er”: 750 kr.

Fredagsbaren koster 50 kr. pr. gang hvis du ikke har klippekort.

Holdbeskrivelser