Hundetræning

 

FLEKSIBELT KLIPPEKORTSYSTEM – ARBEJD PÅ DET DU & DIN HUND HAR BRUG FOR, NÅR DET PASSER DIG – hele året rundt.

Fokus for mig, er uanset timens titel og indhold altid, at give dig som hundeejer redskaber til at agere hensigtsmæssigt i forhold til de krav du stiller til din hund i hverdagen … krav om fx at kunne passere andre hunde eller mennesker uden at hoppe og danse, om at forholde sig i ro når der ikke er givet signal til andet, eller bare om at have en smule impulskontrol og måske i bedste tilfælde ”spørge om lov” når der er noget den gerne vil opnå.

Jeg ønsker at bidrage til at din hund kan indgå trygt og afslappet i mødet med verden, træningssetup, det offentlige rum, andre hunde og forskellige miljø – og altid have et øre åbent på dig.

Jeg træner ikke din hund, men din adfærd i og omkring givne situationer, så du bliver bedre til at lære din hund det du ønsker at lære den – og bliver mere bevidst om dit kropssprog og din rammesætning. Oven i købet får din hund en masse erfaring med at lytte til, forstå og samarbejde med dig.

Undervisningen vil sandsynligvis være anderledes end hvad du hidtil har prøvet, fordi jeg kigger meget mere på sindsstemning og indlæring af gode vaner hos både dig og hund, end på færdige øvelser, resultater eller træningsniveau. Alle aktiviteter kan kombineres, så I kan indhente erfaringer på de områder du og din hund har brug for.

Ved interesse for træning i februar/marts/april, send mail for yderligere information til christine@loeweoghund.dk

Ved tilmelding indbetales 500 kr. til et klippekort via mobilepay nr. 33734 eller konto: 5542 – 0742 927 318 med hundens navn/race. 

OBS OBS OBS: Se tider for de forskellige aktiviteter i kalenderen. Klippekortet udløber 6 mdr. efter din 1. time medmindre andet aftales.

Timerne er åbne, med tilmelding fra gang til gang. Altså SKAL du ikke stå her samme tid hver uge, men til gengæld tilmelde dig senest 2 dagen inden, hvorefter tilmeldingen er bindende.

Holdbeskrivelser