Hvalp&ejertræning

SOCIALISERING & MILJØTRÆNING = FREDAGSBAR I SMINGE.

3-4 fredage eftermiddage pr. måned er den indhegnede træningsplads åben for tryg socialisering, egentræning, spørgsmål, legeaftaler, hvalpesnak osv. Baren er oplagt som supplement til dit træningsforløb, og kan bruges til det du & din hund har brug for. I baren er der altid tid til at snakke med Løwen om jeres hverdag og rig mulighed for at øve på det der er vigtigt for jer & jeres hvalp/hund.

Fredagsbaren er drop in, og betales pr. gang med 150 kr. eller via klippekort (10 klip/700 kr.)

Lukket FACEBOOK gruppe

På facebook har vi en skøn lukket gruppe for de der træner i LØWE&HUND regi. Her deler vi erfaringer, finder legekammerater, arrangerer gåture mm. Gruppen hedder “LØWE&HUND – den lukkede” og køb af klippekort eller træningsforløb giver dig adgang.

HVALPEFORLØB starter op ca. en gang i måneden, og er intensive forløb med 6 mødegange indenfor 3-4 uger, kombineret med fri fredagsbar hvor den personlige sparring og socialisering er i højsædet.

DEN BEDSTE START – alt det du behøver i den første tid.

Mine forløb er korte og uddannende; bygget på nyeste viden og mange års erfaring med rigtig mange forskellige hunde og familier. Jeg giver dig praktisk erfaring med grundlæggende værktøjer der kan styrke din bevidsthed om den læring du sætter rammerne for i hverdagen – sideløbende med at både du og din hvalp får de bedste kort på hånden ifht socialisering & miljøoplevelse.

Vær med så snart du har fået din hvalp; og gerne selvom du er tilmeldt anden eller mere traditionel hvalpetræning.  Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hund i alle sammenhænge. Hele familien kan deltage. Tilmelding sker ved henvendelse på mail christine@loeweoghund.dk.

Efter endt hvalpeforløb, kan du fortsætte med et Klippekort hvis lyst & behov. Klippekortet har en varighed på 6 måneder og giver adgang til de fleste aktiviteter i LØWE&HUND regi. Det fleksible system giver dig mulighed for kun at tilmelde jer de timer som er mest aktuelle for dig, på de dage der passer ind i din kalender.

DEN PRAKTISKE TRÆNING 

… af din hvalp foregår i al din omgang med den og ikke kun når du vil lære den en øvelse. Mødegangene her på stedet, har alle fokus på at skærpe din bevidsthed omkring hvad du gerne vil lære din hvalp når du ikke er til hundetræning.

Vi tager udgangspunkt i forskellige setup med henblik på at dygtiggøre dig i din håndtering, der hvor I er lige nu. Vi arbejder målrettet mod at etablere en naturlig og lettilgængelig kontakt hund og ejer i mellem, sideløbende med at du trænes i at være bevidst om hvordan du både nu og fremover etablerer og bevarer de gode vaner for din hund.

Selvfølgelig kommer vi løbende omkring emner som indkald, ikke at hoppe op, bide i de rigtige ting, gå pænt i snor osv. – men fokusset er for mig altid at styrke jeres kommunikation først og fremmest. I perioder vil der også være andre tilbud rettet mod hvalpetiden; tjek altid kalenderen eller spørg; så du får alt det med dig du måtte have behov for.

DIN HVALP – DIN HVERDAG: individuel rådgivning 500 kr./time.

Er holdtræning ikke noget for jer, eller kan du indimellem blive usikker i din nye hundeejer-identitet?
Så kan en uformel snak med udgangspunkt i jer, jeres valg af hvalp og jeres hverdag, virkelig gøre en forskel. Meget kan nås på en time til halvanden, og er I førstegangshundeejere er det helt essentielt at have viden og ro i maven for at kunne finde sin egen vej i hundeopdragelsens jungle. Vi vender alle parametre og I bestemmer hvor meget vi skal omkring og hvor længe I bliver; så I kan være helt sikre i jeres håndtering og mavefornemmelser fremadrettet.

Vi mødes i skurvognen ved Sminge og afregner med 500 kr./timen. Jeg kan naturligvis også komme til jer mod merbetaling.