Hvalpetræning

SOCIALISERING & MILJØTRÆNING = FREDAGSBAR I SMINGE.

3-4 fredage eftermiddage pr. måned er den indhegnede træningsplads åben for tryg socialisering, egentræning, spørgsmål, legeaftaler, hvalpesnak osv. Baren er oplagt som supplement til dit træningsforløb, og kan gerne stå i stedet for fremmøde på hvalpetimerne i nogle af weekenderne. I baren er der altid tid til at snakke med Løwen om jeres hvalpehverdag og rig mulighed for at øve på det der er vigtigt for jer & jeres hvalp.

Fredagsbaren koster 50 kr. pr. gang – for køb af klippekort se kalenderen.

Lukket FACEBOOK gruppe

På facebook har vi en skøn lukket gruppe for de der træner i LØWE&HUND regi. Her deler vi erfaringer, finder legekammerater, arrangerer gåture mm. Gruppen hedder “LØWE&HUND – den lukkede” og køb af klippekort eller træningsforløb giver dig adgang.

HVALPEFORLØB AUGUST/SEPT.’21 –

tilmelding til Den Bedste Start 7/8 (fuldt booket) & 18/9 direkte i kalenderen.

DEN BEDSTE START – Teori & socialisering.

En enkeltstående mødegang, typisk en lørdag eftermiddag med vigtig basisviden, lette huskeregler og grundlæggende værktøjer til det formål, at styrke din bevidsthed om din egen overbevisning og den læring du sætter rammerne for i hverdagen med din hundehvalp. Ideelt for dig der ikke kan få sat tid af til flere mødegange, eller dig der gerne vil træne hjemme, men sikre dig at din viden er opdateret.

Vær med inden, eller så snart du har fået din hvalp; og gerne selvom du er tilmeldt anden hvalpetræning eller som supplement til legestue, hvalpesocialisering. Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge. Hele familien kan deltage (når der ikke er forsamlingsforbud). Tilmeld jer direkte i kalenderen.

Afholdes ca. hver 6. uge hos LØWE&HUND, 8600 Silkeborg.

 

DEN PRAKTISKE TRÆNING

…af din hvalp foregår i al din omgang med den. Mødegangene her på stedet, har alle fokus på at skærpe din bevidsthed omkring hvad du gerne vil lære din hvalp når du ikke er til hundetræning.

Vi tager udgangspunkt i forskellige setup med henblik på at dygtiggøre dig i din håndtering, der hvor I er lige nu. Vi arbejder målrettet mod at etablere en naturlig og lettilgængelig kontakt hund og ejer i mellem, sideløbende med at du trænes i at være bevidst om hvordan du både nu og fremover etablerer og bevarer de gode vaner for din hund.

Selvfølgelig kommer vi løbende omkring øvelser som sit, indkald, gå pænt i snor osv. – men fokusset er for mig altid at styrke jeres kommunikation først og fremmest. I perioder vil der også være andre tilbud rettet mod hvalpetiden; tjek altid kalenderen eller spørg; så du får alt det med dig du måtte have behov for.

Klippekortet giver adgang til de fleste aktiviteter i LØWE&HUND regi og har du deltaget på “Den Bedste Start” kan du herefter selv planlægge videre forløb.

Efter, eller i sammenhæng med dit hvalpeforløb, kan købes et KLIPPEKORT (500 eller 1000 kr.), som giver adgang til alle andre aktiviteter på stedet og i 6 mdr. frem.

Kalenderen viser udbuddet – så snart vi er igang, tilmelder man sig selv løbende, direkte i kalenderen. Se noget af indholdet under ”holdbeskrivelser” i menuen.

 

DIN HVALP – DIN HVERDAG: individuel rådgivning 500 kr./time.

En uformel snak med udgangspunkt i jer, jeres valg af hvalp og jeres hverdag. Meget kan nås på en time til halvanden, og er I førstegangshundeejere er det helt essentielt at have viden og ro i maven for at kunne finde sin egen vej i hundeopdragelsens jungle. Vi vender alle parametre og I bestemmer hvor meget vi skal omkring og hvor længe I bliver; så I kan være helt sikre i jeres håndtering og mavefornemmelser fremadrettet.

Vi mødes i skurvognen ved Sminge og afregner med 500 kr./timen. Jeg kan naturligvis også komme til jer mod merbetaling.