Hvalpetræning

INKLUDERET i KLIPPEKORTET:

SOCIALISERING – MILJØTRÆNING = FREDAGSBAR I SMINGE

3 fredag eftermiddage pr. måned er den indhegnede træningsplads åben for tryg socialisering, egentræning, legeaftaler, hvalpesnak osv. Dette er dit for 20 kr. pr. gang hvis du har et klippekort. Se mere i kalenderen.

Lukket FACEBOOK gruppe

På facebook har vi en lukket gruppe for de der træner i LØWE&HUND regi. Her deler vi erfaringer, finder legekammerater, arrangerer gåture mm. Gruppen hedder “LØWE&HUND – den lukkede” og køb af klippekort giver dig adgang.

Vælg den kombination af tilbud der passer dig:

 

DEN BEDSTE START – Teori & socialisering.

En enkeltstående mødegang, typisk en lørdag eftermiddag med vigtig basisviden, lette huskeregler og grundlæggende værktøjer til det formål, at styrke din bevidsthed om din egen overbevisning og den læring du sætter rammerne for i hverdagen med din hundehvalp. Ideelt for dig der ikke kan få sat tid af til flere mødegange, eller dig der gerne vil træne hjemme, men sikre dig at din viden er opdateret.

Vær med inden, eller så snart du har fået din hvalp; og gerne selvom du er tilmeldt anden hvalpetræning eller som supplement til legestue, hvalpesocialisering. Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge. Hele familien kan deltage. Skriv til christine@loeweoghund.dk.

Afholdes ca. hver 6. uge hos LØWE&HUND, 8600 Silkeborg. Se datoer i kalenderen.

Pris: 200 kr. pr. hund /eller som en del af klippekort til LØWE&HUND.

DEN PRAKTISKE TRÆNING

…af din hvalp foregår i al din omgang med den. Hvalpetimerne kan være ude og inde – og alle har fokus på at skærpe din bevidsthed omkring hvad du gerne vil lære din hvalp. Vi tager udgangspunkt i forskellige setup med henblik på at dygtiggøre dig i din håndtering, der hvor I er lige nu. På disse timer arbejder vi målrettet mod at etablere en naturlig og lettilgængelig kontakt hund og ejer i mellem, sideløbende med at impulskontrol og RO vægtes højt. Selvfølgelig kommer vi løbende omkring øvelser som sit, indkald, gå pænt i snor osv. I perioder vil der også være andre tilbud rettet mod hvalpetiden; tjek altid kalenderen for at se hvad jeres muligheder er.

Klippekortet giver adgang til alle timer i LØWE&HUND regi og har du deltaget på “Den Bedste Start” og HVALPEINTRO eller et par gange på HVALP&UNGHUND, kan I tage for jer af alle de andre timer. Vi arbejder ud fra samme principper uanset alder og man må veksle rundt som man vil. Tanken er, at du skal hive lige præcis det ud af din tid hos mig, som du har behov for og lyst til.

KLIPPEKORT 8 timer/750 kr. indbetales på 33734 med hundens navn efter vi har haft kontakt. Skriv mail på christine@loeweoghund.dk for tilmelding. (kortet udløber efter 8 mdr., fra din 1.time)

Kalenderen viser udbuddet – så snart vi er igang, tilmelder man sig selv løbende, direkte i kalenderen. Se noget af indholdet under ”holdbeskrivelser” i menuen.

DIN HVALP – DIN HVERDAG

En uformel snak med udgangspunkt i jer, jeres valg af hvalp og jeres hverdag. Vi mødes i skurvognen ved Sminge og afregner med 500 kr./timen. Meget kan nås på en time og er I førstegangshundeejere er det en ideel hjælp til at finde ”sin egen vej” i hundeopdragelsens jungle. Jeg kan også komme til jer mod merbetaling.

HVALPETEST

Jeg kan naturligvis også hjælpe dig med vurdering af eget opdræt eller hvilken hvalp/race der er den rigtige for dig. Ring eller skriv til mig og fortæl hvad du har brug for.