Adfærdsrådgivning

Adfærdstræning (fællestræning på pladsen)
Klippekort 8 klip: 750 kr.

Flere af mine timer er tilegnet problematikker i forbindelse med andre hunde. Her er plads til alle og fokus rettet mod konfliktfri håndtering og afslappet sindsstemning ifbm. andre hunde. Her arbejder vi med din adfærd og tilpasser hele tiden kriterier og krav, så både du og hund får gode associationer til det at være i et træningssetup eller sammen i det offentlige rum.

Kom og prøv det på en søndagstime – eller lad os mødes i “FREDAGSBAREN” og vurdere jeres behov. Se tider i kalenderen.

Er du i tvivl om, om I behøver individuel rådgivning først, må du endelig rette henvendelse på christine@loeweoghund.dk eller 22736851.

Min opgave som din sparringspartner er, at spejle jeres situation og hjælpe til en afklaring af ”hvad der er los” set fra hundens synspunkt – samt udstyre dig med viden og værktøjer til at ændre på det der konflikter. Ofte er problemadfærd for os mennesker, en naturlig adfærd for hunden. Situationer er måske blevet konfliktfyldte og følelsen af “at den ikke vil høre efter” dominerer vores forsøg på at løse problemet. Tit er kommunikationen gået skævt hund og ejer i mellem, og det kan være enormt svært at gennemskue hvor man kan sætte ind mest effektivt.

Ved et møde finder vi frem til lav-praktiske og realistiske tiltag, der passer til jeres hverdag.

En konsultation

– er en opklarende snak på din bopæl eller på en af mine lokationer (se praktisk info), og indebærer opfølgning over tlf./mail eller in person kort tid efter, så vi er sikre på at evt. tiltag eller ændringer bliver tilpasset jeres situation.

Jeg er effektiv og god til at omsætte tingene til praksis, så en konsultation er oftest ”nok” til at få bremset den negative udvikling og komme videre ad en bedre vej.

Vi afregner med 600 kr. pr. time og konsultationens varighed kan aftales på forkant under den ideologi, at “lidt hjælp er bedre end ingen hjælp”. Jeg vil naturligvis altid appellere til, at vi kommer hele vejen rundt om jeres hund og hverdag – når I nu har mig, er det bare at udnytte det til fulde.

En grundig snak om alle faktorer i jeres dagligdag vil tage min.1,5 time.

Kræver problemstillingen at jeg kommer til jer, afregnes min kørsel til jer fra Sminge Møllevej 1, 8600 Silkeborg med 4 kr. pr. km.

Efter endt konsultation fremsendes faktura til betaling via mobilepay eller bankoverførsel.

Individuel træning/sparring.

Du vil gerne have hjælp til enkelte problemstillinger, indlæring af konkrete færdigheder eller bare gerne coaches til at blive bedre til at tackle specifikke situationer med din hund.

Vi laver det setup du og hund behøver og afregner med 600 kr./time. Timerne kan deles af flere.

Er behovet at vi skal mødes flere gange om samme emne, mindskes timeprisen.