Adfærdsrådgivning

Adfærdsrådgivning

Ofte tager problemadfærd udgangspunkt i en naturlig adfærd for hunden. Situationerne er måske blevet konfliktfyldte og følelsen af “at den ikke vil høre efter” dominerer vores forsøg på at løse problemet.

Tit er kommunikationen gået skævt hund og ejer i mellem, og det kan være enormt svært at gennemskue hvor man kan sætte ind mest effektivt.

Ved et møde finder vi frem til lav-praktiske og realistiske tiltag, der passer til jeres hverdag. Som din sparringspartner er min opgave fortrinsvist at spejle jeres situation og hjælpe til en afklaring af ”hvad der er los” set med din hunds øjne. Vi hælder alle faktorer i hundens hverdag ud på bordet og du udstyres med viden og værktøjer til at ændre på det der konflikter.  

En konsultation varer 2-3 timer og koster 1350 kr. excl. kørsel.

Helt konkret mødes vi til en opklarende snak på din bopæl eller hos mig – og herefter tilbyder jeg gratis opfølgning over tlf./mail i det omfang du måtte have behov for. Godt 14 dage efter vores møde ønsker jeg at du giver en tilbagemelding, så vi er sikre på at de evt. tiltag og ændringer vi har sat igang er det helt rette for jer – og at I er sikre i fremgangsmåden.

Med i prisen er en kort skriftlig opsummering hvis du har brug for det, og ønsker du en mere udførlig plan, koster det 450 kr. udover konsultationsprisen.

Efter endt konsultation fremsendes faktura til betaling via mobilepay eller bankoverførsel. Har I brug for at afregne i rater, gør vi det.

Jeg er effektiv og god til at omsætte tingene til praksis, så én konsultation er ofte nok til at få bremset den negative udvikling og komme videre ad en bedre vej sammen – men mange synes det alligevel er rart at mødes igen og evaluere og justere. Et opfølgende møde er af en times varighed og koster 500 kr. excl. kørsel.

Uanset hvad jeres behov er, engagerer jeg mig fuldt – og agerer med glæde hotline/sparringspartner indtil I føler at I er godt & trygt på vej.

Kørsel 5 kr. pr. km (udover de første 15 km)

Bor I indenfor en radius på 15 km fra Sminge Møllevej 1, 8600, inkluderer jeg kørslen i prisen.

I og jeres hund(e) kan også besøge mig, men i nogle tilfælde kræver problemstillingen at jeg kommer til jer.

 

Individuel træning/sparring 600 kr.

Du vil gerne have hjælp til enkelte problemstillinger, indlæring af konkrete færdigheder eller bare gerne coaches til at blive bedre til at tackle specifikke situationer med din hund.

Vi laver det setup du og hund behøver og afregner med 600 kr./time. Timerne kan deles af flere.

Er behovet at vi skal mødes flere gange om samme emne, mindskes timeprisen.

Vær opmærksom på at ved afbud senere end 24 timer før en aftale, udstedes faktura på fuld pris.