Holdbeskrivelser

FRI FREDAGSBAR 20 KR.

3 fredage eftermiddage pr. måned er den indhegnede træningsplads åben for tryg socialisering, egentræning, legeaftaler, hvalpesnak osv. Dette er dit for en 20’er pr. gang hvis du har et klippekort. Hvis du kun vil komme i baren uden brug af de andre timer, er prisen 50 kr. Se mere i kalenderen.

FACEBOOK GRUPPE

På Facebook har vi en lukket gruppe for de der træner i LØWE&HUND regi. Her deler vi erfaringer, finder legekammerater, arrangerer gåture mm. Gruppen hedder LØWE&HUND – den lukkede og køb af klippekort giver dig adgang.

HVALP&UNGHUND

… er praktiske timer med fokus på at skærpe din bevidsthed omkring hvad du gerne vil lære din hvalp. Vi tager udgangspunkt i forskellige øvelser og setup med henblik på at dygtiggøre dig i din håndtering. På disse timer arbejder vi målrettet mod at etablere en naturlig og lettilgængelig kontakt hund og ejer i mellem, sideløbende med at impulskontrol, ro og smil vægtes højt. Se alle muligheder under HVALPETRÆNING i menuen.

SØNDAGSTIMEN

… har fokus på at sætte rammer, så hver enkelt kan opleve ro og koncentration, kontakt og ”god opførsel” blandt andre hunde og blandt almindelige forstyrrelser. Søndagstimen er for dig der generelt vil styrke din egen bevidsthed om din adfærd/håndtering og din hunds mentale ro i samværet med andre. Ikke to timer er ens og der er altid nye hunde; så der er altid noget at arbejde med. Også god til utrygge hunde.

SLAP A’ HUND

… har samme ideologi som søndagstimen, men i skiftende miljøer i Silkeborg nordby. Se mere på den enkelte time i kalenderen.

STJERNESTUND

… er en time med fokus øvelser for hund/ejer teamet der i forvejen har en god grundlæggende kontakt på pladsen. Her arbejder vi tæt med hinanden omkring viderelæringen på både nye og gamle øvelser.

DEN GODE GÅTUR

… er styrede gåture i forskellige miljøer med fokus på ro og tilvænning af at være i snor og være afslappet blandt andre. Nogle gange med indlagte øvelser. For de der gerne vil nyde gode gåture med andre hunde i snor – og måske have input til den sædvanlige gåtur. Godt setup for hunde der har problematikker med andre.

LEG&LÆR

… er en time hvor du kan blive klogere på din hunds leg, sprog og de læringsrammer du sætter – og få redskaber til at agere hensigtsmæssigt i hverdagen. Vi pejler mod fri interaktion mellem hundene – men kun hvis holdet er til det og altid under fuld supervision (god time for unge hunde óg hunde med en vis skepsis mod andre – samt for de der gerne “bare vil lege”).

TEMA&DEBAT

… er hyggelige og uformelle aftener, oftest uden hund og med fokus på at dele og indhente viden om et givet emne. Det kan være om læringspsykologi, håndtering af uønsket adfærd, hensigtsmæssig aktivering og ALT muligt andet der omhandler hund i hverdagen.

SPOT-KURSER

… er 2 sammenhængende træningsgange som omhandler samme tema eller emne; fx indkald, gå pænt, spor, at blive, kropskontrol etc. Emner og datoer findes løbende i kalenderen.