Om Løwen

Christine Leicht Løwe, født 1980
Professionel Adfærdsterapeut og Hundetræner v. Alpha Hundeadfærdscenter.
Professionel Hunde Instruktør v. Lone Greva, PAFF.

Ikke opdateret…
7 dages kursus Chirag Patel “Rethinking Puppytraining” 2021.

Seminar, Dr. Simon Gadbois, Dalhousie University 2017 – www.gadbois.org
3 dages Clicker expo 2016 – forelæsninger og workshops v. bl.a. Susan Friedman, Chirag Patel www.clickertraining.com
Kursus, Hundemassage til Husbehov v. Christian Hembo. 2015 – www.magtor.dk
Kursus, Empowerment v. Louisa Wibroe og Christina Ingerslev – www.dogtraining.com 2015
Seminar, Professor Clive D.L. Wynne, Arizona State University/Wolfpark – www.clivewynne.com 2015
Seminar, Dr. Sophia Yin, DVM, MS – www.drsophiayin.com 2014
Seminar, Anatomi, Gerard O’Shea – www.oshea.se 2013
Seminar, Raymond Coppinger, Professor Emeritus of Biology – www.hampshire.edu/faculty/raymond-coppinger 2013
Seminar, Ernæring, Anatomi & Adfærd, Marianne Thornberg
Seminar, Stress & Hjernen, Karen Frost, Hund&Træning
Seminar Runar Næss

(opdt. 2023) LØWE&HUND består i dag “kun” af mig i praksis. I godt ni år og indtil 2022, havde jeg oftest min uundværlige medhjælper, lærer og ven ved min side; Labrador Retrieveren Buddy. Sammen med Buddy havde vi Turbojagthunden Tuba (ft. cocker/lab) og Malamut/border collie blandingen Ræv. Vores lille portugisiske gadehund udgjorde det sidste blad i firkløveret da vores datter kom til verden i 2019, men efter et år med 4 hunde og 1 barn, lå det i kortene at hun skulle bo hos en anden familie. Altså hunden. 

Da jeg fik Buddy, havde jeg Schæferblandingen Liga, og før det en række af verdens bedste Grand Danois; en race som vi igen deler sofa med den dag i dag. Helt seriøst. Og vi har kun 1 sofa. 

Frem til 2008 var ledelse i restaurations-branchen i København min hjemmebane – herefter var jeg heldig at kunne beskæftige mig med vin sideløbende med at jeg “gik i hundene”. Buddy fandt jeg hos Kennel Nordskovhus i 2012 og hvordan jeg nogensinde havde klaret mig uden ham, ved jeg ikke helt.

Jeg er uddannet indenfor hundens adfærd, indledningsvis gennem en meget grundlæggende og praktisk træneruddannelse hos Hundepsykolog Lone Greva fra 2008 – og senere i helt andre rammer hos den helt exceptionelle og evigt filosoferende Line Kollerup (Alpha Hundeadfærdscenter).

Jeg er deraf certificeret hundeinstruktør, hundetræner og adfærdsterapeut; hvilket vel bare betyder, at det meste af min hjernekapacitet de seneste 15 år er gået med at studere, vende, dreje og stille spørgsmål til hunden og dens evolution, sprog, psyke & fysik, anatomi, udvikling og ja… der er meget og vil altid komme mere til.

Jeg etablerede firmaet LØWE&HUND i 2010 fordi jeg ville mere end at undervise under den traditionelle paraply.
Jeg var berørt af frustrerede hundeejere, hunde der ikke passede ind i de rammer vi satte på træningspladserne og hund/ejer relationer der havde helt forkert fokus. Efter at have forsøgt mig med lidt af hvert, fandt jeg min plads i mine ”søndagstimer” – som jeg kaldte dem, fordi de ikke kunne puttes ind under nogen anden eksisterende kategori. De blev et hit, pludselig oplevede jeg at ændre relationer, gøre en forskel og se smilene brede sig hos de ellers fortvivlede hundeejere.

LØWE&HUND er meget mere end søndagstimer i dag. Men temaet fra søndagstimerne er stadig noget af det vigtigste jeg beskæftiger mig med.