LEG & LÆRING – WORKSHOP

LEG & LÆRING – WORKSHOP

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
06/09/2020 - 13:00 - 15:30

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Leg som belønning – med Marianne Bie!

Marianne skriver: “At lære sin hund (og sig selv) at lege har stor værdi både i det daglige samvær med hunden og i træningssituationer. Når vi leger og gør det rigtigt, oplever hunden glæde, forventning og spænding. For nogle hunde kan det ende med at blive en endnu bedre belønning end godbidder. Når vi bruger leg og legetøj som belønning, kan vi bruge det til bl.a. at styke hundens selvkontrol, fokus, fart og indkald – og vi kan arbejde med tænd og sluk knappen, så hunden lærer hurtigt at kunne falde ned også efter at have haft fuld knald på eller have mødt ting i “det virkelige liv” , som ophidser den”.

Praktisk vedr. workshoppen:

Blanding af teori og praksis, så din hund skal kunne opholde sig i bilen.

Medbring din hunds favoritlegetøj. Du kan også låne legetøj på workshoppen og evt. købe med hjem, når du kender din hunds favoritter.

OBS 2 klip eller 300kr.

Det er også muligt at deltage som observatør – uden hund – for 1 klip eller 150 kr. Dette er muligt for jer som ikke synes at jeres hund er gearet til dagen, eller til jer der bare gerne vil indhente viden og inspiration om emnet med en notesblok i hånden. Vil du med uden hund, skal du IKKE klikke “tilmeld”, men istedet sende mig en sms på 22736851.

Om Marianne Bie kan jeg tilføje at hun er min bedste kollega og faktisk har været det siden vi hver især begyndte at “læse hund” under Lone Greva for mange år siden. Hun er en super formidler og en af de mest helhedsorienterede adfærdsterapeuter i DK. Derudover er hun en fabelagtig hundetræner og har et ligeså skørt sammensat hundehold som jeg. Læs mere om hende på www.bieshunderi.dk.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.