TIRSDAGSKLUB!

TIRSDAGSKLUB!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
09/02/2021 - 16:15 - 17:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Tirsdag eftermiddag er den store, indhegnede træningsplads åben for hundeejere der tidligere har deltaget i undervisning på stedet – eller som minimum har fået 1:1 supervison af Christine. Her er rig mulighed for en tryg stund blandt andre hunde og for at træne på de ting der er vigtige for jer lige nu. Rundt på de 5000 m2 er der skilte til inspiration hvis du ikke selv har en agenda for dagen. Der er naturligvis altid en adfærdsterapeut eller en træner til at supervisere løbende og hjælpe dig hvis du er i tvivl.

(Grundet corona er) TILMELDING PT. NØDVENDIG og der er kun adgang i ca. 45 minutter pr. hund – noter dig i hvilket tidsrum du er tilmeldt.

Iøvrigt er følgende også gældende indtil andet oplyses; Kun én person pr. hund, max. 5 personer på pladsen – dvs. at du ved ankomst kan blive bedt om at gå en lille tur på vejen/i skoven/på marken overfor. Ingen hunde hilser uden at ejere har talt sammen og altid med hegn imellem sig – hold god afstand til hinanden og lad være med at røre ved noget. Der hænger sprit ved lågerne – og det er ok at gå i indhegning og lukke egen hund løs.

Deltagelse koster 50 kr. som betales ved ankomst på mobilepay 33734 eller kontant i bøtten. Husk hundenavn ved overførsel. Du kan også bruge dit klippekort.

ER DET FØRSTE GANG?? Inden din første klub, skal du skrive til mig på christine@loeweoghund.dk – så vi sikrer os at det er det rigtige for dig og din hund.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.