TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN

TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN

TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
15/03/2018 - 18:30 - 20:30

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

Denne aften skal vi nørde hundesprog.

Der er skrevet mange bøger, tegnet tegninger og lavet utallige fine forsøg på at beskrive hvad du skal kigge efter når du forsøger at forstå “hvad din hund tænker” – og det er for mange stadig svært at finde rundt i hvad de forskellige signaler betyder i de forskellige situationer. Og NEJ, en logrende hund er ikke nødvendigvis glad. Men JA, et blik kan sagtens være en seriøs advarsel. Og måske er bare et “skifte” i kroppens tyngdepunkt, lige præcis dét signal du skal være opmærksom på hos din hund.

At vide noget om hundesprog gør hverdagen med din hund meget lettere – for jer begge. Og den eneste måde man bliver god til det, er ved at se signalerne igen og igen og igen…

Vi skal kigge på træningssituationer, kælesituationer og masser af hundeinteraktioner – i en stor pærevælling. Aftenen er bygget op om et ultra kort oplæg og fyldt med videoer – som vi naturligvis skal snakke om.

Medbring matadormix og popcorn – og send evt en video af netop din hund i en af de situationer hvor du er i tvivl? (med dig – fremmede – andre hunde eller naboens pony?)

Selvom du var med på sidste videoaften, kan du sagtens deltage i dag – det er nye videoer 🙂

Èt klip pr. person – 125 kr hvis du ikke har noget klippekort.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.