HUND/HUND

HUND/HUND

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
26/06/2022 - 14:00 - 15:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori Ingen Kategori

Beskrivelse

Timer for dig der er udfordret ved mødet med andre hunde i jeres hverdag. Det kan være fx. være en meget entusiastisk, trækkende eller gøende hund der gør det svært at passere andre på en almindelig villavej.

Mødegangene har udelukkende fokus på din hunds opfattelse af mødet med fremmede hunde – og vi arbejder hele tiden på at etablere positive og rolige associationer – og tillid mellem hund & ejer til at DU har styr på omgivelserne.

Vi starter altid med at lade hundene blive i bilen, så du kan få dig overblikket over dagens setup først. Har din hund svært ved at ankomme til pladsen, kan det være en god ide at dække ruder eller sider på buret til – og tage en god slikketing med i bilen, som gives 5 minutter inden ankomst.

OBS kun få hunde og derfor 3 klip.

Første deltagelse skal lige “cleares” med undertegnede; send mig en mail med en kort beskrivelse af jeres udfordringer og information om hundens alder, type og køn på christine@loeweoghund.dk

 

Har I flere “udfordringer” på gåturene, er dette ikke en workshop for jer; I kan i stedet kontakte mig for en 1:1 rådgivning på christine@loeweoghund.dk.

 


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.