FREDAGSBAR om tirsdagen!

FREDAGSBAR om tirsdagen!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
25/04/2023 - 16:00 - 17:30

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Tirsdag eftermiddag er den store, indhegnede træningsplads åben for hundeejere tilknyttet stedet. Her er rig mulighed for tryg socialisering, træning efter behov, legeaftaler, sparring med mig og andre hundeejere, samt at få svar på evt spørgsmål som lige nu fylder jeres hundehverdag – af en der er ekspert på området.

Der er flere indhegninger til leg eller træning uden snor, ting at kravle på & stole at hvile på – og naturligvis altid en adfærdsterapeut tilstede.

Tirsdagsbarerne adskiller sig fra fredagsbarerne ved at byde på mere definerede arbejdsstationer til de der har lyst til det & mere tid til rådgivning & supervision af de der måtte behøve det. Spørg hvis tvivl & følg altid gerne med i facebookgruppen “LØWE&HUND – den lukkede” om noget er særligt aktuelt eller legematch efterspørges.

Betaling: 1 klip (køb af 10 klip/650 kr.) Du kan betale kontant 100 kr. første gang hvis du er i tvivl om, om baren er noget for jer.

ER DET FØRSTE GANG?? Inden din første bar, skal du skrive til mig på christine@loeweoghund.dk – så vi sikrer os at det er det rigtige for dig og din hund. Den første gang møder jeg dig ved bilen, hvor du lige får en hurtig introduktion til stedet – så tag ikke hunden ud.