FREDAGSBAR!

FREDAGSBAR!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
26/02/2021 - 15:30 - 16:15

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Fredag eftermiddag er den store, indhegnede træningsplads åben for hundeejere tilknyttet stedet. Her er rig mulighed for tryg socialisering, egentræning, legeaftaler, sparring, spørgsmål osv. Der er flere indhegninger til træning eller leg, ting at kravle på & stole at hvile på – og naturligvis altid en adfærdsterapeut eller en træner tilstede.

(Grundet corona er) TILMELDING PT. NØDVENDIG og der er kun adgang i ca. 45 minutter pr. hund – noter dig i hvilket tidsrum du tilmelder dig og lad være med at tage hunden ud af bilen før. Du kan også parkere på vejen eller ved skoven og komme til pladsen via gang på det tidspunkt du er tilmeldt.

Iøvrigt er følgende også gældende indtil andet oplyses; Kun én person pr. hund, max. 5 personer på pladsen – dvs. at du ved ankomst lige skal give tid og plads til at tidligere deltagere forlader stedet. Hundene skal have et hegn imellem sig hvis de skal hilse – hold god afstand til hinanden og lad være med at røre ved noget. Der hænger sprit ved lågerne – og det er ok at gå i indhegning og lukke egen hund løs.

Deltagelse koster 50 kr. som kan betales ved ankomst på mobilepay 33734 eller kontant i bøtten, men også via klippekort, så du kan betale for flere gange på forkant. Husk hundenavn ved overførsel.

ER DET FØRSTE GANG?? Inden din første bar, skal du skrive til mig på christine@loeweoghund.dk – så vi sikrer os at det er det rigtige for dig og din hund. Den første gang møder jeg dig ved bilen, hvor du lige får en hurtig introduktion til stedet – så tag ikke hunden ud.

 


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.