Den Bedste Start – intro (ekstra)

Den Bedste Start – intro (ekstra)

Den Bedste Start – intro (ekstra)

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/08/2019 - 15:00 - 17:00

Lokation
Hos Vicki

Kategori

Beskrivelse

DEN BEDSTE START – hjælp til det rette fokus i den tidlige tid.

En hyggelig eftermiddag omkring vigtig basisviden, lette huskeregler og grundlæggende værktøjer til det formål, at styrke din bevidsthed om den læring du sætter rammerne for i hverdagen med din hundehvalp.

Vær med inden, eller så snart du har fået din hvalp; og gerne selvom du er tilmeldt anden hvalpetræning eller socialisering. Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge.

Medbring en “base” til din hundehvalp (bur/kurv/tæppe el..), lidt af dens mad og noget rigtig godt at gnave/slikke i.

Herefter anbefaler vi at fortsætte på det korte indendørs intro-forløb (de 4 efterfølgende mandage – hvis der er plads; dette kan oplyses på mail), samtidig med at du benytter FREDAGSBAREN i Sminge så vidt muligt. “HVALP&UNGHUNDE” timerne lørdage & søndage er ogå en mulighed, du vælger selv om det hele skal kombineres, eller om du vil putte disse i enden af dit forløb.

Kan også betragtes som en enkeltstående informationseftermiddag for dig der ikke kan få sat tid af til flere mødegange, træner andet sted eller bare der gerne vil træne hjemme, men sikre dig at din viden er opdateret.

Pris for Den bedste start som enkeltstående arrangement: 250 kr. pr. hund/Et klippekort med 8 klip koster 750,-

 


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.