Den Bedste Start 2/4

Den Bedste Start 2/4

Den Bedste Start 2/4

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
19/08/2019 - 17:00 - 18:00

Lokation
Hos Vicki

Kategori

Beskrivelse

DEN BEDSTE START – etablering af gode vaner i den tidlige tid.

4 super vigtige mødegange i et kort, kronologisk forløb – med henblik på at give dig de bedste forudsætninger i den første tid med din hundehvalp.

Vi gennemgår alt fra løft og negleklip, til indlæring af at “gå pænt i snor”, have ro omkring mad, lyde og andre hunde – og selvfølgelig hvordan du sikrer at din hund altid lytter til dig.

Vær med så snart du har fået din hvalp; Her får du de absolut vigtigste værktøjer – og professionel sparring, så du fremadrettet kan være sikker i din sag – og den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge.

Medbring en “base” til din hundehvalp i form af et tæppe, dens aftensmad og de lækreste små delikatessegodbidder til træningen.

Forløbet er tænkt som en forlængelse af “Den bedste Start” der afholdes ca. hver 6. uge og fungerer som indslusning til træningen på pladsen. Husk at komme til FREDAGSBAREN så vidt muligt i dette forløb også – så tingene bliver testet af i den virkelige verden, med dygtige folk og omkring dig. “HVALP&UNGHUNDE” timerne lørdage & søndage er også dine når du har købt klippekort – vi snakker om, hvordan du bruger dem bedst når vi har lært hinanden at kende.

TILMELDING SKER VED AT TILMELDE SIG “DEN BEDSTE START INTRO” – er du i tvivl, kan du skrive til christine@loeweoghund.dk