Den Bedste Start

Den Bedste Start

Den Bedste Start

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/05/2019 - 15:00 - 17:00

Lokation
Mads Clausensvej

Kategori

Beskrivelse

DEN BEDSTE START – Teori, socialisering og et par vigtige øvelser.

En enkeltstående mødegang omkring vigtig basisviden, lette huskeregler og grundlæggende værktøjer til det formål, at styrke din bevidsthed om den læring du sætter rammerne for i hverdagen med din hundehvalp. Ideelt for dig der ikke kan få sat tid af til flere mødegange, eller dig der gerne vil træne hjemme, men sikre dig at din viden er opdateret.

Vær med inden, eller så snart du har fået din hvalp; og gerne selvom du er tilmeldt anden hvalpetræning eller som supplement til legestue, hvalpesocialisering. Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge.

Medbring en “base” til din hundehvalp (bur/kurv/tæppe el..), lidt af dens mad og noget rigtig godt at gnave i.

Afholdes ca. hver 6. uge i 8600 Silkeborg og fungerer som indslusning til hvalpetimerne på pladsen. Skal du gå til hvalpetræning hos LØWE&HUND, skal du også møde op til de 2 x hvalpeintro du finder i kalenderen umiddelbart efter “Den bedste start”.

Pris for Den bedste start som enkeltstående arrangement: 200 kr. pr. hund. Vil du deltage i mere, købes klippekort til LØWE&HUND. Se mere under “hvalpetræning”.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.