Book træningsplads!

Book træningsplads!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
29/08/2022 - 16:00 - 17:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori Ingen Kategori

Beskrivelse

Kursister og andre med relation til LØWE&HUND kan låne træningspladsen, der er et 5000 m2 indhegnet areal med rig mulighed for at træne, mødes til legeaftaler eller bare hygge sig med sin hund, med eller uden snor.

På pladsen er der masser af rekvisitter til at træne hundens generelle kropskontrol, balance, koordinering mm. – ligesom der er mulighed for at benytte platforme, baljer, skamler osv.

For lån af pladsen gælder;

  • Ankomst & afgang indenfor den time pladsen er booket, Dvs. hedder din tid kl.16-17, så ankommer du i bil 16.01 og har puttet hunden i bilen igen 16:59. Dette er vigtigt for at alle kan have vished om at det er muligt at undgå at møde andre hunde hvis dette ønskes.
  • Ved ankomst vil jeg gerne at du tager en tur rundt på pladsen med din hund i snor; tjek at alle 3 låger ud til det fri er lukket inden du tager snoren af.
  • Ingen ophold udenfor indhegningen uden snor – vi har dyr & naboer der vil blive kede af uventet besøg.
  • Hvis du er i tvivl om, om du kan kalde din hund til dig (hvis der fx kommer nogen forbi, eller når I skal hjem) så brug en af de lange liner der findes ved hegnet eller i skurvognen.
  • Efterlad pladsen i samme stand som du indtager den. Flyt gerne rundt på rekvisitter og stole – og gør nytte af tingene i hyndeboksene; men sæt alt nogenlunde hvor det stod igen, inden I forlader stedet.
  • Lad naturligvis ikke din hund smadre eller bide noget i stykker med overlæg – men sker det, så giv besked på 22736851; så det kan blive erstattet eller fikset 🙂
  • Medbring selv vand til pelsdyret.
  • Ophold med hunde der syge eller har diarre duer naturligvis ikke.
  • Ingen løbske tæver uden liiiige at have tjekket med Løwemor – måske har jeg en enetime bagefter med en meget viril hanhund 🙂

PRIS: 1 klip pr. husstand. Dvs. har du 2 eller flere hunde, er prisen stadig 1 klip. Gæstehund fra anden husstand er selvfølgelig velkomne; i så fald ligges et klip til for dennes husstand.

Mødes 2 eller flere kursister til lege eller træningsaftale, booker en af jer pladsen og ændrer antal i rubrikken; navn på anden hund skrives i kommentarfeltet, så jeg kan registrere jer begge.

Rigtig god fornøjelse!

 

 


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.