VIDEOAFTEN med fokus på hundens sprog.

VIDEOAFTEN med fokus på hundens sprog.

VIDEOAFTEN med fokus på hundens sprog.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
12/01/2022 - 18:30 - 20:30

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

Har du styr på din hunds kommunikation til dig – eller omverdenen? Dæmpende signaler, afstandssøgende signaler – eller hvordan den ser ud når den er presset?

Der er skrevet mange bøger, tegnet og lavet utallige fine forsøg på at beskrive hvad du skal kigge efter når du forsøger at forstå din hund – og det er for mange stadig enormt svært at finde rundt i hvad de forskellige signaler betyder – måske også fordi de kan betyde noget forskelligt i forskellige situationer.

En logrende hund er ikke nødvendigvis glad. Et kort blik kan sagtens være en seriøs advarsel – og et bid er ikke bare et bid. Måske er bare et “skifte” i kroppens tyngdepunkt, lige præcis dét signal du skal være opmærksom på hos din hund, for at kunne agere hensigtsmæssigt.

Kom og bliv klogere, få ro i maven og svar på dine spørgsmål. Hvorfor er det fx., at eksperterne siger “knurren er godt”, når det for mange er en ubehagelig adfærd at opleve?

At vide noget om hundesprog gør hverdagen med din hund meget lettere – for jer begge. Og den eneste måde man bliver god til det, er ved at se signalerne igen og igen og igen…

Vi skal kigge på træningssituationer, kælesituationer og masser af hundeinteraktioner – i en stor pærevælling og aftenen er bygget op om et ultra kort oplæg og fyldt med videoer – som vi naturligvis skal snakke om.

Medbring matadormix og popcorn – og send evt. en video du kan lide eller af din hund i en af de situationer hvor du er i tvivl? (med dig – fremmede – andre hunde eller naboens pony?)

Aftenen koster 150 kr hvis du ikke har noget klippekort – 2 klip pr. person hvis du har 🙂


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.