Tips & tricks til motorisk træning

Tips & tricks til motorisk træning

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
19/08/2017 - 10:00 - 11:30

Lokation
Sminge

Kategori

Beskrivelse

Denne formiddag kommer Louise fra Dogsrus Hundetræning og instruerer i gode hverdagsøvelser til at styrke muskler og bevidsthed omkring din hunds bevægeapparat.

Dog Fitness er en super sjov, sund og effektiv træningsform, hvor du arbejder med at styrke din hunds kropskontrol, kropsbevidsthed, smidighed og balance – fysisk og psykisk.

Dog Fitness gør jeres gåture sjovere i hverdagen og forebygger alvorlige ledproblemer og skader hos din hund.

Under træningen bruger vi forskellige og spændende redskaber til øvelserne. Jeg giver dig introduktion til, hvordan disse kan anvendes, og hvor mange øvelser du kan bruge hver enkelt redskab til.
Du vil også blive introduceret til hvordan du træner Dog Fitness i skoven, på stranden eller hjemme i stuen.

Praktisk info om kursus i Dog Fitness d.19. august:

Du vil blive introduceret for mine bedste basisøvelser, der både er sjove og udfordrer din hund. Som I kan arbejde videre med hjemme eller på et hold i kropskontrol.

I Dog Fitness bruger vi håndtarget og godbidder, så du støtter hundene i selv at udføre bevægelserne.

Jeg anbefaler, at du har en god sele på din hund under træningen.

Dog Fitness starter altid med en god opvarmning for hundene. Efter kurset skal der strækkes ud og ’skridtes af’, så musklerne køles ned på en fornuftig og sund måde.

VIGTIGT: Hvis din hund har været skadet eller døjer med hofter, ryg eller lignende vil jeg meget gerne vide det, så koordinerer jeg særlige øvelser til netop din hund.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.