Tema & debat – VIDEOAFTEN

Tema & debat – VIDEOAFTEN

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
19/10/2017 - 18:30 - 20:00

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

Denne aften skal vi nørde hundesprog.

Der er skrevet mange bøger, tegnet tegninger og lavet utallige fine forsøg på at beskrive hvad du skal kigge efter når du forsøger at forstå “hvad din hund tænker” – og det er for mange stadig UMULIGT at finde rundt i hvad de forskellige signaler betyder i de forskellige situationer. NEJ, en logrende hund er ikke nødvendigvis glad. JA, et blik kan sagtens være en seriøs advarsel. Og måske er bare et skifte i kroppens tyngdepunkt, lige præcis det signal du skal være opmærksom på hos din hund. At vide noget om hundesprog gør hverdagen med din hund meget lettere – for jer begge. Og den eneste måde man bliver god til det, er ved at se det igen og igen og igen…

Vi skal kigge på træningssituationer, kælesituationer og masser af hundeinteraktioner – i en stor pærevælling. Aftenen er IKKE bygget op om et oplæg fra mig, men bare fyldt med videoer – som vi naturligvis skal snakke om.

Medbring matadormix og popcorn – og send mig gerne en video af din hund i leg med anden, når du nærmer dig den i en givet situation, når I går tur, når du vil kramme den, når du laver øvelser med den…kun fantasien sætter grænser.

Èt klip pr. person – 100 kr hvis du ikke har noget klippekort.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.