TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN om hundens sprog.

TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN om hundens sprog.

TEMA & DEBAT – VIDEOAFTEN om hundens sprog.

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
21/03/2019 - 18:30 - 21:00

Lokation
Mads Clausensvej

Kategori

Beskrivelse

Denne aften skal vi nørde hundesprog.

Der er skrevet mange bøger, tegnet tegninger og lavet utallige fine forsøg på at beskrive hvad du skal kigge efter når du forsøger at forstå din hund – og det er for mange stadig enormt svært at finde rundt i hvad de forskellige signaler betyder – måske også fordi de kan betyde noget forskelligt i forskellige situationer. En logrende hund er ikke nødvendigvis glad. Et kort blik kan sagtens være en seriøs advarsel inden et bid. Og måske er bare et “skifte” i kroppens tyngdepunkt, lige præcis dét signal du skal være opmærksom på hos din hund. Kom og bliv klogere, få ro i maven og svar på dine spørgsmål. Hvorfor er det fx., at eksperterne siger “knurren er godt”, når det for mange er en ubehagelig adfærd at opleve?

At vide noget om hundesprog gør hverdagen med din hund meget lettere – for jer begge. Og den eneste måde man bliver god til det, er ved at se signalerne igen og igen og igen…

Vi skal kigge på træningssituationer, kælesituationer og masser af hundeinteraktioner – i en stor pærevælling og aftenen er bygget op om et ultra kort oplæg og fyldt med videoer – som vi naturligvis skal snakke om.

Medbring matadormix og popcorn – og send evt en video du kan lide eller af din hund i en af de situationer hvor du er i tvivl? (med dig – fremmede – andre hunde eller naboens pony?)

Èt klip (obs – pr. person) eller 150 kr hvis du ikke har noget klippekort.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.