FOREDRAG: Hundens sprog – hvad fortæller den dig?

FOREDRAG: Hundens sprog – hvad fortæller den dig?

FOREDRAG: Hundens sprog – hvad fortæller den dig?

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
26/08/2021 - 18:30 - 21:30

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

FOREDRAG v. Sabrina Svane

Ønsker du en bedre forståelse for hvad din hund prøver at fortælle dig? Vil du lære at aflæse din hund, så du ved hvornår den føler sig tryg eller utryg?

Konsulent i hundeadfærd – Sabrina Svane – tilbyder dig et par inspirationsrige timer, som giver dig redskaberne til at aflæse positive og negative situationer og dermed få en bedre forståelse for din hund og dens adfærd.

Foredraget starter med en gennemgang om hundens udvikling fra dens forfader ulven og frem til i dag, og hvilken betydning denne udvikling har haft for hundens kropssprog.

Dernæst kommer vi omkring de dæmpende og afstandssøgende signaler, hvor der vil være masser af billeder og videoer, som giver dig et godt indblik i hvordan hunden signalerer sine følelser til dig. Vi slutter af med en snak om leg mellem hunde – hvornår det er godt og hvornår det skal stoppes.

Du vil gå hjem med en grundig viden om hvordan du aflæser din hund, så du kan undgå stressede situationer, hvilket forebygger adfærdsproblemer som angst og aggression.

Foredraget henvender sig til alle der har interesse for hund og der vil være god tid til at spørge ind undervejs.

Overskrifter for aftenens foredrag:

Hundens forfader: Ulven – Sprogets oprindelse
Hunden i dag – Avlens indflydelse på sproget
Stressmekanismen – Stress og dens indflydelse på kommunikation
Din hund – Personligheder og tolerancetærskler
Hundens sprog – Pacificerende og afstandssøgende signaler i hundeverdenen
Interaktioner med andre hunde – Hvad man som hundeejer skal være opmærksom på.

Bemærk at du ikke skal medbringe din hund. Der udleveres slides fra foredragets præsentation. Har du lyst til at vide mere om Sabrina, findes hun her www.svanesdyr.dk

Pris: 3 klip af dit LØWE&HUND klippekort – eller 200 kr pr. person. Tilmelding bekræftes ved betaling på mobile pay 33734 med “Svane” i kommentar. Beløbet returneres ved afmelding senest 7 dage inden.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.