SPØRG OM HVALP!

SPØRG OM HVALP!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
17/06/2023 - 09:30 - 12:00

Lokation
Sminge

Kategori

Beskrivelse

En uformel udendørs formiddag (2-2,5 time) med din adfærdsekspert (& din hvalp hvis den er kommet hjem); en alletiders mulighed for  at få ryddet op i egen tvivl, andres velmente råd og diverse vejledninger du er stødt på omkring din hvalp og jeres hverdag. Jeg prædiker ingen “sandheder”, men er veluddannet og opdateret på området – og min største motivation er at gøre DIG til eksperten i din hunds liv.

Alle er velkomne – hvalpene skal nulre lidt rundt og der er altid masser af dumme spørgsmål – du er nemlig ikke den eneste der ikke længere kan finde rundt i rigtigt og forkert 🙂  Vi skal helt sikkert snakke bideri, hoppen op af gæster, leg med andre hunde og lige hvad der er aktuelt for dig. Jeg giver naturligvis også mine bud på hverdagsaktivering og rammesætning i en glad hvalpehverdag.

Det bliver muligvis de vigtigste 2 timer i din hvalps levetid. Medbring noget at sidde/ligge på (kurv/bur/tæppe) som base og noget godt at gnave i – evt. også til dig selv. Små lækre & bløde godbidder i lommen er altid et must når du har din hvalp med udenfor matriklen.

Pris pr. hvalpefamilie 250 kr. eller bare 3 klip af dit klippekort (10 klip 650 kr.) Mobile pay 33734

OBS – INDKØRSEL TIL TRÆNINGSPLADSEN VED SKILTET PÅ SMINGEGÅRDSVEJ.

Tilmelding er bindende og beløbet refunderes ikke ved afbud i ugen op til.

Er du med her, kan du også hoppe ind i facebookgruppen “LØWE&HUND – den lukkede”.

.

 

 


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.