SLAP A’ HUND

SLAP A’ HUND

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
19/06/2021 - 10:00 - 11:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori Ingen Kategori

Beskrivelse

FOR DIG DER MANGLER VÆRKTØJER TIL AT ETABLERE (FRIVILLIG) OPMÆRKSOMHED FRA DIN HUND UANSET OMGIVELSER – OG STYRKE JERES FORBINDELSE UDENFOR EGEN MATRIKEL. (STRESSHÅNDTERING, TJEK IND, RO, FØLGE, PASSAGER, RELATIONSARB.)

Under disse timer har jeg fokus på at sætte rammen så hver enkelt kan opleve ro i snoren og ”god opførsel” blandt andre hunde og almindelige forstyrrelser – så du som hundeejere kan få erfaring med øvelser og teknikker som kan bruges hjemme, på gåture og på pladsen generelt.

Ikke to gange er ens og der er ofte nye hunde; så der er altid noget at arbejde med og vi sætter altid kriterierne lavt. SLAP A- timerne er også tænkt som adgangsgivende til egentræningen uden tilmelding (tirsdage/fredage).

Første gang skal lige “cleares” med undertegnede; send mig en mail med en kort beskrivelse af jeres udfordringer og information om hundens alder, type og køn på christine@loeweoghund.dk

Har du mere gennemgående udfordringer på jeres gåture, kan du med fordel kontakte mig for en 1:1 rådgivning inden evt. deltagelse på disse timer.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.