!!INDIVIDUEL!! NYTÅRSGÅTUR FOR ALLE

!!INDIVIDUEL!! NYTÅRSGÅTUR FOR ALLE

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
31/12/2020 - 11:00 - 13:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

De seneste 10 år har det været en tradition hos Løwe&Hund, at alle de der har lyst, går en tur sammen på årets sidste dag.

Men i år aflyser jeg den fælles nytårsgåtur – og sender en varm opfordring til at I alligevel kommer ud på en god, velstimulerende tur – gerne her i området.
I er velkomne til at benytte træningspladsens P-plads; hold bare afstand til andre og lad være med at “blive hængende” før/efter. Udover min P-plads, er der bl.a. min fars tomme p-plads ved det stråtækte hus (samme indkørsel som til træningspladsen), samt 2 offentlige P-pladser (én midt i Sminge, én ved skoven). Og i øvrigt masser af plads langs vejene.
 
I facebookgruppen har jeg lagt et kort med tidligere ruter – men her er jo tusinde muligheder (den lyserøde er barnevognsvenlig og kræver ikke vandrestøvler) og det står jer selvfølgelig frit for at aftale evt. “fællestidspunkter” for jeres individuelle gåture; nogle kender området rigtig godt og har måske ikke noget i mod at andre følger efter 😉
Pas på hinanden og udvis (som altid) det hundehensyn der gør at vi alle kan være trygge i at møde hinanden, på afstand, med vores hunde. (seriøst, ellers går jeg på røven med mine 4 hver gang vi møder nogen 🤪)
GODT NYTÅR – kom vel igennem <3

 


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.