HVALPETRÆNING (ca. 12 uger til 7 mdr.)

HVALPETRÆNING (ca. 12 uger til 7 mdr.)

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
04/12/2022 - 13:00 - 14:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Træningen foregår i al din omgang med din hundehvalp. Mødegangene her på stedet, har alle fokus på at skærpe din bevidsthed omkring hvad du gerne vil lære din hvalp når du ikke er til hundetræning.

Vi tager udgangspunkt i forskellige setup med henblik på at dygtiggøre dig i din håndtering, der hvor I er lige nu. Vi arbejder målrettet mod at etablere en naturlig og lettilgængelig kontakt hund og ejer i mellem, sideløbende med at du trænes i at være bevidst om hvordan du både nu og fremover etablerer og bevarer de gode vaner for din hund.

Selvfølgelig kommer vi løbende omkring emner som indkald, ikke at hoppe op, bide i de rigtige ting, gå pænt i snor osv. – men fokusset er for mig, altid at styrke jeres kommunikation først og fremmest. I perioder vil der også være andre tilbud rettet mod hvalpetiden; tjek altid kalenderen eller spørg; så du får alt det med dig du måtte have behov for.

OBS: alle kan deltage – men har du ikke været til træning hos LØWE&HUND før, skal du først skrive en mail til christine@loeweoghund.dk for at sikre at der er plads i kategorien.

Lad hvalpen blive i bilen eller favnen til vi har talt sammen – måske vi starter træningen i bilerne.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.