HVALPESTUE

HVALPESTUE

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
03/06/2021 - 17:30 - 18:30

Lokation
Lillehøjvej

Kategori Ingen Kategori

Beskrivelse

Socialisering og gode hverdagsvaner for de allermindste hundehoveder (8-16 uger)
Disse timer tror jeg godt at jeg kan love, vil være det bedste du kan foretage dig med din hvalp i de første måneder af jeres fælles tilværelse.

Hvalpene får masser af mulighed for at lære andre hundehvalpe at kende – under styrede forhold & superviseret af mig, som hjælper dig til at tage de forbehold der er mest hensigtsmæssige for din hvalp der hvor den er.

Inden og undervejs i timen, får hvalpene gode pauser – og vi vender de allermest aktuelle emner for jeres hvalpehverdag.

Du kan deltage lige fra din hvalp er landet godt hjemme; og faktisk kan det næsten ikke være for tidligt; Din hvalp behøver ikke være tilvænnet snor eller sele og den kan ikke være for vild eller for tilbageholdende – for vi tager FULDT hensyn til individdet og ALLE introduceres til stedet og de andre i lige præcis det tempo hver enkelt har brug for.

Timerne klæder både dig og hvalp på til den gode hverdag – og er et oplagt springbræt til hvalpetræning her eller andetsteds.

Du tilmelder dig pr. gang – og gerne ud i fremtiden. Afbud på dagen gives på sms.

Er du i tvivl? Så ring 22736851 /skriv til christine@loeweoghund.dk

Vi er indendørs og meget på gulvet 🙂 Gældende coronarestriktioner overholdes – dvs. pt. også krav om en negativ test der er max 72 timer gammel (eller “coronapas”).

Max 2 pers. pr. hund.

For køb af klippekort se mere i kalenderen http://løweoghund.dk/events/koeb-af-klippekort/

 


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.