Fredagsbar – mulighed for lyntjek v. SYS VAD

Fredagsbar – mulighed for lyntjek v. SYS VAD

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
23/08/2019 - 15:30 - 17:30

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Sys er ekspert i at identificere svagheder og skavanker omkring din hunds fysik og afhjælper disse bl.a. vha osteopati, kraniosakralterapi og fysiologisk massage. (www.sysvad.dk)

Uanset om du mistænker din hund for at have gener eller ubehag, er dette en super mulighed for at få løbet din hunds bevægeapparat igennem, af nogle af landets mest kyndige hænder.
 
Har din hund svært ved at finde hvile, flytter den på sig – eller siger måske endnu tydeligere fra når du vil røre bestemte steder? Stritter pelsen underligt et sted, synes du den går lidt ujævnt indimellem – eller har den på et tidspunkt døjet med noget halthed som gik i sig selv igen?
 
Lyntjekket er ikke en behandling, men en mulighed for at blive opmærksom på evt skævheder, ømheder eller fokuspunkter for lige netop din hund – og er derfor også ideelt for hvalpe og unghunde. Vi opdager det oftest først når “bægeret flyder over”….og hunden knurrer, bliver kortluntet eller begynder at æde dørkarmene; ofte hænger ændringer i adfærd sammen med fysiske gener – og de kan afhjælpes og forebygges!
 
Tilmelding efter først til mølle, skriv en mail til christine@loeweoghund.dk og få tildelt et ca. mødetidspunkt mellem kl.15 & kl.18.(alt optaget – skriv hvis du vil på vent eller book en rigtig konsultation på www.sysvad.dk).
Et tjek denne dag tager ca 15 min. og rammerne byder på god mulighed for at træne ro i omgivelserne inden eller efter dit tjek.
Pris: 100 kr. – betales på stedet kontant eller mobilepay – til Sys.

Lågen åbnes for “almindelig bar” kl.15:30 (IKKE FØR) og lukkes igen kl.17:30 som vanligt.

Deltagelse koster 50 kr. hvis du ikke har klippekort, med klippekort betaler du kun 20 kr.

Kontant betaling i bøtten ved indgangslågen.