Fredagsbar – med SYS VAD

Fredagsbar – med SYS VAD

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
16/08/2019 - 15:30 - 17:30

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

2 fredage i august vil kropsterapeuten Sys Vad besøge FREDAGSBAREN i Sminge.

Sys er ekspert i at identificere svagheder og skavanker omkring din hunds fysik og afhjælper disse bl.a. vha osteopati, kraniosakralterapi og fysiologisk massage. Læs evt mere på www.sysvad.dk.

Jeg har inviteret Sys i dette uformelle format, fordi jeg håber at en “afmystificering” af behandlingsformen vil bidrage til, at det bliver mere naturligt for jer som hundeejere, at kigge på jeres hundes bevægelser, bemærke når noget er “off” – og at tænke på et fysisk tjek som en naturlig del af hundens tilværelse, og ikke kun når den er haltende eller udviser kortluntet adfærd.

Sys vil udvælge en hund i baren og delagtiggøre de omkringværende i hvad hun umiddelbart ser – hvordan hun behandler det (på stedet) og meget sandsynligt vil I også opleve hvordan resultatet straks ses.

Min forestilling er, at I kan gå lidt til og fra, men allerhelst komme inden og lufte hundene fra 15:30 – og enten putte dem i bilerne eller have dem med og træne ro på sidelinjen af konsultationen. Vil I være sikret en plads, kan I skrive at I kommer herunder. (Sys kan af gode grunde ikke råbe 20 mand op mens hun sidder med en hund i hænderne, så jeg liner jer op efter først til mølle).

Fredagsbaren kan disse dage også “bare” benyttes som normalt; der vil dog være afgrænset et område til behandlingen og dennes tilskuere. Damen går igang ca. kl.16 og sessionen varer godt & vel 1,5 time.

Fredag den 6/9 vil det være muligt at få lyntjekket egen hund – se info på den aktuelle dag.

Lågen åbnes kl.15:30 (IKKE FØR) og lukkes igen kl.17:30.

 

Deltagelse koster 50 kr. hvis du ikke har klippekort, med klippekort betaler du kun 20 kr.

Kontant betaling i bøtten ved indgangslågen.