FREDAGSBAR!

FREDAGSBAR!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
15/01/2021 - 15:00 - 17:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

Fredag eftermiddag er den store, indhegnede træningsplads åben for hundeejere tilknyttet stedet. Her er rig mulighed for tryg socialisering, egentræning, legeaftaler, sparring, spørgsmål osv. Der er flere indhegninger til træning eller leg, ting at kravle på & stole at hvile på – og naturligvis altid en adfærdsterapeut eller en træner tilstede.

(Grundet corona er) TILMELDING PT. NØDVENDIG.

Iøvrigt er følgende også gældende indtil andet oplyses; Kun én person pr. hund, max. 10 personer på pladsen – dvs. at du ved ankomst kan blive bedt om at gå en lille tur på vejen/i skoven/på marken overfor. Ingen hunde hilser uden hegn imellem sig – hold god afstand til hinanden og lad være med at røre ved noget. Der hænger sprit ved lågerne – og det er ok at gå i indhegning og lukke egen hund løs.

Lågen åbnes kl.15:00 og lukkes igen cirka kl.17:00

Deltagelse koster 50 kr. som betales ved ankomst på mobilepay 33734 eller kontant i bøtten. Husk hundenavn ved overførsel.

ER DET FØRSTE GANG?? Inden din første bar, skal du skrive til mig på christine@loeweoghund.dk – så vi sikrer os at det er det rigtige for dig og din hund. Den første gang møder jeg dig ved bilen, hvor du lige får en hurtig introduktion til stedet – så tag ikke hunden ud.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.