FAMILYDOG WORKSHOP

FAMILYDOG WORKSHOP

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
15/08/2020 - 14:00 - 16:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

En hyggelig eftermiddag med Familydogs Rikke Knudsen, som flere af jer også kender som personen bag “SNUDESJOV”.

HVIS ALLE PLADSER ER RESERVERET men du gerne vil på venteliste eller med næste gang (September) – Så giv besked i en fart på christine@loeweoghund.dk.

Uformel hverdagstræning for hund & husets yngste, tilpasset med pauser og snak om hvordan man skaber et godt forhold til sin bedste ven.

Niveauet er lavt, så alle kan være med – men hunden skal være madmotiveret og ikke have andre hunde som kæphest ifht. koncentration.

Min. alder for denne eftermiddag er 8 år, men har du en yngre hundetræneraspirant hjemme, er du velkommen til at skrive til Rikke og spørge om dispensation. Hvis nødvendigt, vil der være hegn mellem hundene. Der skal naturligvis være en forælder med på sidelinjen uanset alder.

1,5-2 timer/ 2 klip / kun 5 deltagere. OBS: vi håber at kunne få nogle gode fotos af hund/barn relationerne på dagen – og du må meget give besked på forhånd, hvis du ikke ønsker du eller dine skal figurere på disse (til evt. brug på Familydogs hjemmeside & SoMe).

Find FAMILYDOG eller SNUDESJOV på facebook eller instagram hvis du er nysgerrig på instruktøren & hendes hundehverdag – eller har spørgsmål til eventet.


Tilmeld dig her:

Tilmeldinger er lukket til denne træning.