DEN BEDSTE START – fuldt booket

DEN BEDSTE START – fuldt booket

DEN BEDSTE START – fuldt booket

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
07/08/2021 - 14:30 - 17:00

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

DEN BEDSTE START – hjælp til det rette fokus i den tidlige tid.

En hyggelig eftermiddag omkring vigtig basisviden, lette huskeregler og grundlæggende værktøjer til det formål, at styrke din bevidsthed om den læring du sætter rammerne for i hverdagen med din hundehvalp.

Vær med inden, eller så snart du har fået din hvalp; også gerne selvom du er tilmeldt hvalpetræning eller socialisering et andet sted. Her får du værktøjer og viden til at være den bedste guide for din hvalp i alle sammenhænge.

Medbring en “base” til din hundehvalp (bur/kurv/tæppe el..), vand, lidt af dens mad og noget rigtig godt at gnave/slikke i.

 

DEN BEDSTE START SOM FORLØB: MANDAGE.

2-2,5 times opstart i Sminge (med hund hvis den er kommet hjem og har været det i mindst en uge). Arrangementet kan stå alene, hvis I ikke er interesserede i et forløb og afregnes med 250 kr.

+ 6 mødegange a ca én time. Vi træner mandage, indendørs på Lillehøjvej i Silkeborg i små hold og kommer omkring alt hvad der måtte være vigtigt for jer gennem jeres første måneder som hvalpeejere; Mit fokus ligger på at ruste jer til at forstå & håndtere jeres hunde bedst muligt, så I får etableret en rigtig god tilværelse sammen, fyldt med gode vaner

Pris: 875 kr.

Skriv gerne hvalpens navn, race & fødselsdato som bemærkning ved tilmelding og afvent nærmere fra mig.

BEMÆRK; Lokation kan ændre sig. Er mandage ikke muligt for jer, er det muligt at deltage i weekends på “flextimerne”.

 

 


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.