DEN BEDSTE START

DEN BEDSTE START

DEN BEDSTE START

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
12/09/2020 - 15:00 - 17:30

Lokation
Træningspladsen

Kategori

Beskrivelse

DEN BEDSTE START – hjælp til det rette fokus i den tidlige tid.

“Lyn-hvalpekursus” af 2,5 times varighed. Her undervises i tankegang og redskaber der skal sikre at I fremover selv vil kunne sætte optimale rammer for en god og konfliktfri hverdag med jeres hvalp. Kurset kan sagtens kombineres med hvalpetræning andetsteds.

Der vil umiddelbart ikke være plads på træningstimerne herefter; men det vil være adgangsgivende til Fredagsbarerne fra 1/9 og resten af året. Beskrivelse af fredagsbaren kan findes i kalenderen på hjemmesiden.

Hvalpekurset (for 2 pers.+hvalp) koster 300 kr. – og ønskes “fri fredagsbar” fra september og året ud, 500 kr. ialt. Beløbet indbetales på mobile pay 33734 med navn & race i kommentarfeltet. Alternativt afregnes fredagsbarerne med 50 kr. pr gang.

I er rigtig mange med hvalp pt, så tilmelding skal ske snarest og via mail med navn, race og fødselsdato på jeres nye familiemedlem. Når mailen er bekræftet, indbetales beløbet på mobile pay 33734 og tilmeldingen er bindende.

Er ovenstående ikke relevant for jer kan jeg evt. bookes til en individuel rådgivning; men holdtræningen kan jeg ikke flette flere ind på foreløbigt.

 

Medbring en “base” til din hundehvalp (bur/kurv/tæppe el..), vand, lidt af dens mad, godbidder og noget rigtig godt at gnave/slikke i.

OBS! Grundet Corona er vi ude og max. 2 personer pr. hund. Medbring derfor også gerne base & drikke til jer selv (jeg har stole og yogamåtter).