Besøg af Magtor – lyntjek af din hunds bevægeapparat

Besøg af Magtor – lyntjek af din hunds bevægeapparat

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
03/06/2018 - 10:00 - 15:00

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

Uanset om du mistænker din hund for at have gener eller ubehag, er dette en super mulighed for at få løbet din hunds bevægeapparat igennem, af nogle af landets mest kyndige hænder.
 
Har din hund svært ved at finde hvile, flytter den på sig – eller siger måske endnu tydeligere fra når du vil røre bestemte steder? Stritter pelsen underligt et sted, synes du den går lidt ujævnt indimellem – eller har den på et tidspunkt døjet med noget halthed som gik i sig selv igen?
 
Lyntjekket er ikke en behandling, men en mulighed for at blive opmærksom på evt skævheder, ømheder eller fokuspunkter for lige netop din hund – og er derfor også ideelt for hvalpe og unghunde. Vi opdager det oftest først når “bægeret flyder over”….og hunden knurrer, bliver kortluntet eller begynder at æde dørkarmene; ofte hænger ændringer i adfærd sammen med fyssike gener – og de kan afhjælpes og forebygges!
 
Tilmelding efter først til mølle, du skriver en mail til christine@loeweoghund.dk og får tildelt et ca. mødetidspunkt mellem kl.10 & kl.15.
Har du klippekort kan du tilmelde dig direkte på hjemmesiden som vanligt; HUSK at skrive en bemærkning om i hvilket tidsrum din hund kan møde op – så modtager du en ca. mødetid på mail.
Der er naturligvis mulighed for at skærme hunde, der behøver det, og tage de hensyn der måtte være nødvendige. Et tjek tager ca 15-20 min.
 
Dagen igennem hygger vi i huset og rammerne byder på god mulighed for at træne ro i omgivelserne inden eller efter dit tjek.
Pris: 1 klip af dit klippekort eller 150 kr.


Tilmeld dig her:

Denne træning er fuldt booket.