Alt det der med MAD!

Alt det der med MAD!

Indlæser kort...

Dato/klokkeslæt
12/03/2022 - 10:00 - 13:00

Lokation
Lillehøjvej

Kategori

Beskrivelse

Foredrag med Sys Vad, som skriver:
“Synes du også det er svært at finde ud af alt det der med mad til hunden??? Så er du SLET ikke alene – I er mange.
Tro mig, – og jeg forstår forvirringen – for på et marked hvor der er ligeså mange sandheder som der er fodertyper og fodersælgere er det klart at forvirringen bliver total.
Vi ved at mangelfuld eller forkert ernæring har afgørende betydning for sundheden og at mange hunde er syge blandt andet fordi ernæringen medvirker til inflammation. Jeg ved også at ernæring ikke er raketvidenskab, og at du uden stor indsats har mulighed for at blive den bedste udgave af dig selv som chefkok for din hund & forebygge udfordringerne.
Tør du gå hele vejen og tage magten så du kan sortere det værste skrammel fra, så vil jeg sindssygt gerne dele min viden med dig”.

Sæderne er sat fri – først til mølle & du booker dit på www.sysvad.onlinebooq.dk – Foredrag & Temaer – Alt det der med mad !!! (- Tryk “videre” til du møder 12.3. kl 10.00 – opret dig med navn, mail og mobilnummer – bekræft bookningen og betal 200,- kr på mobilpay 502803 med det samme.
Du modtager en bekræftelse på bookningen og betalingen på mail hvis du har oprettet en mailadresse – samt en reminder 48 timer før foredraget.