Centeret i Silkeborg

Parkering og indgang er på bygningens vestvendte side, følg skiltene.

Åbningstider:

TORSDAG kl. 15-18, samt efter aftale.
Lillehøjvej 30 er et lille centrum for mine indendørs aktiviteter, temaaftener, hvalpeopstarter, foredrag og diverse events.
Stedet fungerer også som kontor og udgangspunkt for konsultationer og træningstimer; her handler det i høj grad om at arbejde med hunden i det offentlige rum og sætte rammer for den mest hensigtsmæssige indlæring. Ligesom på træningspladsen er det vigtigt at udvise hensyn til hinanden og højne mulighederne for egen succes med super gode belønninger, en afslappet ankomst og øje for hundens udfordringer. Timerne her kan både være ude og inde.

Centeret huser et lille salg af nogle få af de ting jeg selv benytter mig af i hverdagen med hund, VetCurs olier og foder, samt det kornfrie foder Hike.

Jeg deler frokostpauser og skrivebord med dyrlæge Lone Vester – som også konsulterer i huset når hun ikke er på farten.

Enkelte dage tager jeg hunde i pasning på stedet; hvor de indgår i dagen sammen med mine hunde – dette kan aftales fra uge til uge. Pasning fra 8 morgen til 18 aften/325 kr.

Vi er her ofte udenfor den faste åbningstid – og du og hund er altid velkommen forbi til en snak eller et hej – men skriv en sms hvis du vil være sikker på at vi er her og tag aldrig din hund med ind uden at spørge først – det kan være vi sidder i en konsultation med en hund der ikke vil bryde sig om det.